Sklenička, až po víčko, plná opražených kešu oříšků, šťavnatého
kokosu, bílé čokolády a jahod. Tento krém se skvěle hodí do kaší, ale
taktéž i jako samostatný dezert jen tak na lžičku. Krém má jemně kyselou
jahodovou chuť s mléčno kokosovým podtextem.
Pokud milujete jahody či kokos, tak tento krém pro vás bude to pravé
ořechové. Jahodová chuť má jemně kyselý podtext, je poměrně výrazná, ale
zase ne natolik, aby přebila ostatní chutě. Kokos má v krému svěží tóny
a zároveň udělá krém více nadýchaný. Šťavnatý kokos pochází přímo z Indonesie.
Hmotnost: 190g
Kešu s jahodami v bodech:
- sladká kokosovo jahodová chuť
- po zahřátí tekutá konzistence
- sladší krém
- bílá čokoláda z Itálie
- 6 základních surovin
- bez palmového oleje
- bez konzervantů
- nová nekončící závislost
- poctivá ruční výroba
♥ S láskou vyrobeno:
Naše vlastní výroba v České republice.
Zajímá vás, jak krémy vyrábíme?
Skladování a konzistence:
Skladujte při pokojové teplotě. Při lehkém zahřátí bude krém tekutější.
Složení:
- pražené kešu 41%
- šťavnatý kokos z Indonesie 20%
- bílá čokoláda z Itálie (cukr, plnotučné sušené mléko, kakaové máslo, sójový lecitin, přirodní vanilkové aroma) 15%
- jahody sušené mrazem 10%
- sušené mléko
- kokosový olej
Proč obsahuje kokosový olej?
Pokud
se ptáte, proč tento krém obsahuje kokosový olej, tak je to z jednoho a
jediného důvodu, čímž je konzistence. Platí pravidlo, že čím více je
čokolády do krému použito, tak tím bude mít krém hustější konzistenci.
Aby tedy šlo krém dobře roztírat, tak jsme přidali trochu oleje, který
po lehkém zahřátí udělá krém více tekutý. Zároveň bude i jeho chuť více
vláčná a jemná.
Alergeny:
Kešu, kokos, mléko a sója
Výrobce: Slinta.cz
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 2472,9 kJ / 591,9 kcal, tuky: 46,8g (z toho nasycené mastné kyseliny: 26,3g), sacharidy: 34,1g (z toho cukry: 18,8g), bílkoviny: 10,9g, sůl: 0,1g